top of page

Избрана от вас дата

|

Aleko hut

Сноуборд училище 10-16 годишна възраст

Цени: 2 дневен сноуборд курс -  170 лвл 3 дневен сноуборд курс -  215 лв. 4 дневен сноуборд курс -  295 лв. 5 дневен сноуборд курс -  345 лв. 6 дневен сноуборд курс -  400 лв.

Сноуборд училище 10-16 годишна възраст
Сноуборд училище 10-16 годишна възраст

Час и място на тръгване

Избрана от вас дата

Aleko hut, ПП ВИТОША, 1444 Sofia, Bulgaria

Програма:

Сноуборд училище 10-16 годишна възраст

Къде караме сноуборд? Сноуборд учлището се провежда на Витоша, зона Алеко Как се провежда курса?

Курсовете се провеждат в избрани от вас съботи и недели. Можете да се включите само в съботите или само в неделите, ние сме гъвкави и готови да ви включим в най-удобното за вас време.

Как се провеждат нашите уроци? Ние държим на качеството и най-вече на усмивките! Ще научим детето ви да кара сноуборд, но и ще се забавляваме заедно на чист въздух в планината. Работим с малки групи - до 6 деца с един сноуборд учител, което прави работата ни приятна и за нас и за децата. Обучението е разпределено в деня на две части от по 2 часа, а между тях обедна почивка в топла и уютна ски база. Как пътуваме? Пътуваме с малки 9 местни бусчета. Гъвкави и адаптивни към условията.

Каква е цената на курса?

2 дневен сноуборд курс -  170 лв.

3 дневен сноуборд курс -  215 лв.

4 дневен сноуборд курс -  295 лв.

5 дневен сноуборд курс -  345 лв.

6 дневен сноуборд курс -  400 лв.

Какво включва цената? сноуборд обучение, сноуборд учител, сноуборд екипировка, транспорт, топла планинска база, диплома, билков чай. Как да запишете детето си? Натиснете бутона "Запиши се" по долу и полънете нужните данни, като посочите желаната от вас съботи и недели за участие в курса.

*Ски обучението се провежда от Туроператор Гоу Гоу Адвентчърс и ски училище Атмосфера спорт.

Сподели програмата

bottom of page