top of page

Това лято приключенията са в Шкорпиловци! #времеезасърф


 

Детето ви е истински приключенец? Тогава не се колебайте да го включите в един от нашите сърф лагери. Изпълнени със забавления, те са и подходящо място детето да се запознава със света около себе си и да развива и усъвършенства своя приключенски дух.

Курортен комплекс Шкорпиловци се намира на 30 км. южно от Варна. Курортът съчетава най-красивата част от източните дялове на Стара планина, покрити с иглолистни и широколистни гори, с обширен плаж с фин пясък, дълъг около 12 км. и широк до 100- 120 м.

Плажът на Шкорпиловци се счита за един от най-чистите. Шкорпиловци е перфектното място за почивка на децата, което съчетава морски плаж и планински поляни.

Комплекс "Морски Дюни" предлага на деца от България и други страни да се съберат в Шкорпиловци, за да прекарат една увлекателна и познавателна, весела и интересна почивка на нашето черноморие.

Приоритет на комплекс "Морски Дюни" е развитието и обогатяването на познанията на децата, стимулирането към спортни изяви, обмяната на знания и хубави моменти, съчетано с отличните условия, които комплексът предлага.

Уинд и кайт сърф училище "Кампо" съществува от 2006 година и разполага с инструктори с дългогодишен опит. Намира се на централния плаж на к.к. Шкорпиловци. Оборудвано е със съвременна екипировка. Предлага обучение в дисциплините кайт (kite) и уинд сърф (windsurf), съп (sup), уейк борд (wakeboard), както и катамаран.

Може да видите пълната програма за нашите сърф лагери ТУК

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags