Изберете дата на лагер в програмата | бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ 38, 1164 Borisova Gradina, Sofia, Bulgaria

Детски сърф лагер

Цена: 645 лв. Продължителност: 6 дни Дестинация: къмпинг Якото място
Детски сърф лагер

Час и място на тръгване

Изберете дата на лагер в програмата
бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ 38, 1164 Borisova Gradina, Sofia, Bulgaria

Програма:

Детски сърф лагер

Дати:

5-10 юли 2021

2-7 август 2021

Възраст: за деца от 8 до 12 години

Място на провеждане: Южно Черноморие, къмпинг Якото място

Как се провежда лагера?

Нашите лагери са с малък брой деца, с цел максимално персонално внимание и най-лесно и бързо обучение. С един от нашите инструктори са максимум 7 деца, а по време на сърф училището се включват към всяка група по още един-двама сърф инструктори.

Как се пътува?

Пътуваме с луксозен до 16 местен микробус и/или малките 9 местни бусчета на фирмата. Всичките имат климатици и са удобни за пътуване в топлите летни дни.

Как нощуваме?

Нощуваме на палатки в къмпинг "Якото място". Ние осигуряваме палатка и шалте, а детето ви трябва да има собствен спален чувал/одеало от хигиенна гледна точка. Децата нощуват по 2 в палатка. За удобство в нашият лагер ние осигуряваме къмпинг маси, столове, барбекю, чадъри. Можем да ползваме цялата база на къмпинга, което включва и много на брой чисти бани и тоалетни. 

Как се храним?

Въпреки, че сме на палатков лагер, храненията ни са в ресторант. Имаме включени закуска, обяд и вечеря, като храната е вкусна и качествена.

Акценти на лагера:

 • Сърф училище - уиндсърф, хавайски сърф, SUP
 • Спортни игри на палажа и във водата
 • Шнорхелинг и изследване на подводния свят
 • Преминаване по слаглайн
 • Плажуване
 • Строене на пясъчни фигури
 • Палатков лагер
 • Тематични вечери покрай лагерния огън
 • Преход до Бегликташ и Маслен нос
 • Разходка в стария град на Созопол

Каква е цената на лагера?

6 дни лагер - 645 лв.

Какво включва цената?

 • инструктори-водачи - 1 инструктор на максимум 7 деца
 • аниматорска програма
 • транспорт от София и обратно и в района
 • изхранване - закуска, обяд и вечеря
 • застраховка
 • 5 нощувки на палатка 
 • палатка, шалте, къмпинг екипировка
 • обучени по хавайски сърф и SUP - стендъп падълборд
 • всичката специална екипировка
 • разходка в Созопол
 • посещение на мегалитно светилище Бегликташ и преход в района

Какво не включва цената?

 • уиндсърф обучение - 160 лв.
 • храни и напитки извън включените в пакета изхранване

Как да запишете детето си?

Натиснете бутона "Запиши се" по долу и попълнете нужните данни, като посочите желаната от вас дата.

Необходимо облекло:

спортни водоустойчиви обувки

джапанки/акваобувки

спортни панталони(дълги, къси)

тениска

суйтчър/полар

леко яке тип ветровка

дъждобран

шапка за слънце

слънчеви очила

слънцезащитен крем

репелент против насекоми

кърпа

бански

очила за плуване

шнорхел и плавници

Програма:

Ден 1: София - къмпинг Якото място

07:00 часа се събираме на паркинга на стадион Васил Левски и се насочваме с транспорта към къмпинг Якото място, намиращ се между Китен и Лозенец. Пътуването минава бързо и неусетно, жадни за приключения. Пристигаме и се настаняваме в къмпинга. Разпъваме палатките, слагаме масите, столовете и хамаците и изграждаме лагера ни за следващите 5 дни. Разбира се още днес ще отидем да кажем "Здравей" на морето и да се освежим във водите му. Вечерта ще се съберем покрай лагерния огън, за да поговорим за това какво ни предстои на лагера и да се опознаем добре всички. Нощувка на палатки в къмпинга.

Ден 2: Сутрешна йога - Сърф училище - Игри и забавления

Денят ни започва с вкусна закуска. Преди това обаче ще се раздвижим с една приятна сутрешна йога, която ще ни събуди и ще ни зареди с много енергия за предстоящите приключения. Отправяме се към плажа, където се впускаме в спортната ни програма каране на сърф. Днешният ден за едни е да се запознаят със сърфа, а за други да си припомнят знанията и уменията. Сърф училището ни е с индивидуален подход към всяко дете и започваме спрямо нивото на детето. Докато едните карат уиндсърф, други ще карат SUP, а след това ще се разменим. Следва обяд и почивка в къмпинга. Следобядът ще отидем отново на плажа и ще се впуснем в едно вълнуващо състезание по плажен веолейбол. Съчетаваме спорта с почивката на плажа и игрите във водата. Нощувка на палатка.

Ден 3: Сутрешна йога - Сърф училище - Игри и забавления

Отново започваме деня с плажна йога, следвана от вкусна закуска. Отправяме се отново към плажа, за да продължим обучението си по уиндсърф, хавайски сърф и SUP. Следва обяд и почивка в къмпинга. Късният следобяд ще излезем и ще се отправим в търсене на едно магично място - мегалитното тракийско светилище Бегликташ. Ще се разходим край камъните, напомнящи Стоунхендж и ще научим тяхната история и предназначение. След това ще се отправим на разходка към скалистия Маслен нос. Връщаме се обратно в къмпинга, където ще вечеряме покрай лагерния огън. Нощувка на палатка.

Ден 4: Сутрешна йога - Сърф училище - Игри и забавления

Отново започваме деня с плажна йога, следвана от вкусна закуска. Отправяме се отново към плажа, за да продължим обучението си по уиндсърф, хавайски сърф и SUP. Следва обяд и почивка в къмпинга. Следобяда се връщаме на плажа за плажни отборни игри и състезание по строене на пясъчни фигури. Ще се впуснем и в търсене на скрити съкровища и опознаване на моркосто дъно със шнорхел и плавници. Връщаме се в къмпинга, където ще се учим как се минава по слаг лайн и ще прекараме вечерта пред лагерния огън.

Ден 5: Сутрешна йога - Сърф училище - Игри и забавления

Отново започваме деня с плажна йога, следвана от вкусна закуска. Отправяме се отново към плажа, за да продължим обучението си по уиндсърф, хавайски сърф и SUP. Следва обяд и почивка в къмпинга. Ще се впуснем в търсене на скрити съкровища и опознаване на моркосто дъно със шнорхел и плавници. Днес ни очаква стария град на Созопол. Ще се разходим из града и ще научим историята му. Нощувка в на палатаки.

Ден 6: къмпинг Якото място - София

Отново започваме деня с плажна йога, следвана от вкусна закуска. Ще отидем на плаж, за да поиграем и да се покъпем в морето преди да тръгнем обратно към домовете си. Около 19 часа сме обратно в София и е време да си кажем "До скоро!"

*Go Go Adventures запазва правото си да променя програмата по всяко време с цел безопасноста на децата.

Сподели програмата