top of page

29 април 2023

|

язовир Пчелина

Почистване на язовир Пчелина

Дата: 29 април 2023

Почистване на язовир Пчелина
Почистване на язовир Пчелина

Час и място на тръгване

29 април 2023

язовир Пчелина

Програма:

Почистване на язовир Пчелина

Дата:

29 април 2023

Пчелина е един от любимите ни язовири за каякинг и почивка! Той ни дава голямо разнообразие, диви кътчета, много срещи с местните обитатели, прекрасни гледки, място за спорт и отдих по зелените поляни. Има 1 момент в годината, когато и ние трябва да дадем нещо на него! 

Пролетното почистване ще се проведе на датата 29 април 2023(събота) заедно с приятелите ни от ЦРОО Перник. Ще можем да почистваме по вода и суша.

Добре дошли са всички, които искат да помогнат това прекрасно място да изглежда по начинът, който заслужава.

Ние от Go Go Adventures предоставяме каяците ни за почистване на трудно достъпни места по вода. За да се включите в каяк групата трябва да имате предишен опит в каякинга.

Ако нямате опит в каякинга елате, за да помогнете по суша...там също има много работа.

Какво трябва да направя за да се включа?

  • ако искаш да се включиш към каяк групата трябва да се запишеш през сайта ни(местата са ограничени). Задължително е да имате опит в каякинга!
  • ако искаш да участваш по суша - просто ела на следната локация в 9:30 часа - https://maps.app.goo.gl/pYq5RNZRttdPxztH9
  • ако нямате транспорт, може да се свържете с нас на телефон 0899009664, за да намерим вариант за споделено пътуване или пътуване с нашите бусчета.

Какво да нося?

Облечете се с подходящи дрехи за чистене. Тези, които ще са в каяците е добре да имат резервен комплект дрехи за преобличане. Носете големи чували за боклук и ръкавици.

За кой е подходящо?

Можете да дойдете с приятели, със семейството, с децата си(дори да са малки), с домашния любимец или сами. Всички са добре дошли и всеки ще помогне колкото може. Няма изисквания за свършена работа, просто трябва да имате желание да се включите. Можете да бъдете през целия ден или само част от деня. 

Сподели програмата

bottom of page