top of page

ЕКО

Vitosha, I care!

Това е нашата постоянна кампания, която стартирахме с осиновяването на кръговата туристическа алея: м. Златни мостове - м. Ветровал - м. Офелии - м. Яворова поляна - х. Панчо Томов - заслон Слънчев рид - м. Златни Мостове в природен парк Витоша. Партнираме си с управлението на ПП Витоша. Целта ни е да поддържаме алеята в добро състояние. Организираме различни доброволчески акции през цялата година, които винаги завършваме с много смях и добро настроение на тематичните ни партита. За повече информация относно предстоящите акции и събития, следете страницата ни във Facebook.

На нас ни пука! Пука ни за тази планета. Тя е прекрасно място, което ни предлага планините си, за да покоряваме върховете, които ни вдъхновяват; океаните си, за да достигаме дълбочините, които ни привличат; дава ни хоризонт, за да мечтаем и широки поля, по които да вървим в преследването на тези мечти. Затова нашите дейности са ориентирани с грижа към планетата и нейната природа. Ние целим не просто да популяризираме приключенския туризъм и да привличаме все повече хора към природата, но също така да обръщаме внимание на това как можем да я опазим за бъдещите поколения.

Вярваме, че природата ни дава възможности за рекреация, лечение и пълноценен щастлив живот и затова трябва да се отнасяме към нея с любов, грижа и уважение. Целта ни, от една страна, е да помогнем тя да остане непокътната от нас, хората, в популярните туристически места и, от друга страна, да я поддържаме и облагородяваме колкото и където е необходимо на местата, които не са толкова известни сред туристите.

Следвайки тази визия, Go-Go- Adventures организира и провежда различни дейности, съвместно със съответните представители на административната власт и нашата общност от приятели и последователи. Най-мащабните от тях са представени тук, а за по-малките, но все така важни, можете да прочетете в нашия блог.

bottom of page